DRIVSTOFF DER DU ER!

Vi er stolte over å kunne tilby 60 selvbetjente drivstoffstasjoner rundt i distriktene – med drivstoff til jevn pris. Som en liten, norsk utfordrer til de store kjedene, ser vi kanskje litt annerledes ut en en tradisjonell bensinstasjon. Men våre stasjoner er for alle! Se vår veileder i toppen av siden for å finne en stasjon nær deg. Der finner du også en liste i pdf som viser stasjoner fordelt på fylker (gammel inndeling). Vi jobber stadig med å utvide antallet. Følg med!

Neste nye stasjon: Augenrød, Moss (okt/nov)

DRIV energi har idag cirka 60 stasjoner på Østlandet og i Midt-Norge. Vi tilbyr også rundt 30 stasjoner sammen med Agder og Jæren Olje på Sør- og Vestlandet. Mange av disse stasjonene er også synlige i vår stasjonssøker øverst i menyen.

Vi dukker stadig opp med en pumpe nær deg. Samtidig har vi «renovert» flere av våre tanker og automater, med bankkort-terminal, flere AdBlue-punkter og flere produkter på pumpene. Arbeidet foregår kontinuerlig. Vi ønsker å være det enkleste og beste alternativet – uten prisstress!

Så har vi et suverent kundesenter i Hokksund, som yter personlig og hyggelig service til alle bedrifts- og privatkunder innenfor 0730-1600 på hverdager. Du kan ellers nå oss via en vakttelefon, eller henvende deg via nettsiden (fane:Kundesenter) og via Facebook.

Vi jobber stadig med nye samarbeid i distriktene og det er planlagt flere lokasjoner i 2020-2021. Skal din lokale bensinstasjon legges ned, gi oss gjerne tips.

Følg med oss! Vi DRIVER på!