Anders Backe er 33 år, fra Vikersund. Nå bor han på Simostranda med familie på 3 og har siden 2006 vært profesjonell freestyle skikjører med topplasseringer i; Winter X-Games, European Open og Winter Dew Tour.

I 2011 sluttet Anders med konkurransekjøring og gikk over til å promotere på foto- og filmprosjekter isteden. Det innebærer å reise verden rundt for å bistå samarbeidspartnere i å sette uttrykk på markedsbudskap. Han drar ofte sammen med filmselskaper og fotografer for å filme til nye skifilmer, ta bilder til magasiner og generelt lage innholdsmarkedsføring til bruk i digitale kanaler og sosiale medier.

I 2012 satte Anders Guinness World Record «Fastest Speed Skiing Downhill Backwards» (Male) når han uredd kjørte baklengs på ski ned 250-meters hoppbakken i Vikersund i en toppfart på 128,6km/t! Han har vært med filmselskapet Field Productions som utøver i deres siste 8 filmer og er nå aktuell som en av hovedpersonene i deres nyeste filmer, «Supervention 1» og «Supervention 2». 

Anders har blant annet; kjørt baklengs på ski ned “Magasuget” i Sommarland i Bø, railet ned fra pipen på Color Line Magic, hoppet over monumentet Globusen oppe på Nordkapp-platået, og kjørt på ski ned den olympiske bob- & akebanen i Hunderfossen. 

Snakk om DRIV! Anders Backe vil du se igjen i markedskommunikasjon for DRIV og DRIV energi i 2020!