DRIVSTOFF DER DU ER!

Søk om drivstoffkort!

Klikk på ett av valgene under, så får du opp digitalt søknadsskjema for nye kunder. Vi forbeholder oss retten til å kredittsjekke alle søknader.

DRIV er en liten og betydelig, norsk aktør i et stort marked. Vi leverer drivstoff gjennom 65 selvbetjente drivstoffstasjoner i Midt-Norge, Vestland fylke og sentralt på Østlandet. De fleste er tilgjengelige i distriktene, der folk bor og ferdes. Vi kjører også ut drivstoffet på tankbil dit kundene trenger det.

Det er kostnadsfritt å benytte vårt drivstoffkort. Det koster ingenting å skaffe kortet, det er heller ingen gebyrer eller krav til minstekjøp. Kortet kan brukes hos Jæren/Agder Olje til samme avtale.

  • 40 øre rabatt per liter
    • Bedrifter kan få skreddersydd rabattavtale på listepris, ut ifra volum.
  • Fast faktura en gang per måned
    • For bedrifter sendes faktura hver 14. dag.

Møt driverne av DRIV

Vi bryr oss om det lokale engasjementet i distriktene og er takknemlige for å samarbeide med de lokale heltene.
Sammen med ildsjeler som virkelig står på for kundene sine, tilbyr vi drivstoff til oversiktlige priser der folk bor og ferdes.

Driv Skarnes

På Skarnes tilbyr Tom den beste servicen for bilkunder, han driver Dekkmester’n og Mekonomen sammen med DRIV.

Driv Gransherad

Otto brenner for bygda si og sørger for at idretten, den lokale dagligvaren og drivstoffet spiller på lag i Gransherad.

Driv Greåker

Naja er en humørspredende daglig leder for Extra på Yven i Greåker, hvor kunder kan tanke bilen og shoppe på samme plass. Enklere blir det ikke.

Driv Notodden

På Ramberghjørnet i Notodden er Eivind drivkraften for å holde det lokale tilbudet på topp, med et moderne bilvaskeanlegg, en Spar-butikk og drivstoff på samme plassen.

Trenger du hjelp?

Er du allerede kunde og ønsker flere kort, eller trenger bistand til annen korthåndtering, send en epost til: post@drivenergi.no