DRIV energi har lang erfaring med å bistå bedrifter i ulike bransjer. 
Mange små og store bedrifter handler drivstoff, smøreolje, biofyringsolje og andre fyringsprodukter fra oss. Vi leverer gjerne ute på arbeidsplassen etter behov. Vi kjører daglig ut et stort volum med tankbil til næringsanlegg, hjemmeanlegg og til våre selvbetjente drivstoffstasjoner.

Fra stasjonene kan man tanke direkte med eget drivstoffkort – med god rabattavtale og fakturering hver 14.dag. Vårt automatnett er nå oppe i rundt 60 stasjoner, i Oslo/Akershus, Østfold/Hedmark, Buskerud, Vestfold, Telemark og i Midt-Norge/Trøndelag (gammel fylkesangivelse slik vi kjenner det). Vi utvider stadig med flere stasjoner, ofte litt utenfor allfarvei i distriktene. Noen av disse er tilknyttet industriområder.

Det er trygt, enkelt og tilgjengelig å handle med oss.
Riktig pris og god leveringsevne er blant våre kvaliteter. Vi har nær relasjon til våre kunder, mange er på fornavn hos kundesenteret. Næringskundene er alt fra; entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri, til forsvar og offentlig sektor. Vi handler produkter av anerkjente produsenter som ESSO og Eco1, med flere. Vi er nøye på rask håndtering og gir personlig og hyggelig kundeservice fra vårt kundesenter i Hokksund.

Kan vår løsning gjøre hverdagen litt enklere for din bedrift?

Ta en prat med en av disse karene:

Terje Bjørnstad, tlf 99568509, epost: tb@ooes.no
Svein Gulliksrud, tlf 91519735, epost: sg@ooes.no
Roar Nordberg, tlf 91552266, epost: rn@ooes.no