DRIV energi har lang erfaring med å bistå næringslivet, som distriktenes foretrukne drivstoffpartner.
Mange små og store bedrifter handler drivstoff, fornybar diesel, smøreolje og biofyringsolje fra oss. Vi leverer gjerne ute på arbeidsplassen etter behov. Vi kjører daglig ut et stort volum med tankbil til næringsanlegg, hjemmeanlegg og til våre selvbetjente drivstoffstasjoner.

Ved DRIV-stasjonene kan man tanke direkte med eget drivstoffkort – med god rabattavtale og fakturering hver 14.dag. Vårt automatnett er nå oppe i 65 stasjoner, i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland. Vi utvider stadig med flere stasjoner, ofte litt utenfor allfarvei i distriktene. Noen av disse er tilknyttet industriområder. Du kan også benytte kundekort fra oss ved Jæren/Agder Olje sine drivstoffautomater på Sør- og Vestlandet.

Det er trygt, enkelt og tilgjengelig å handle med oss.
Riktig pris og god leveringsevne er blant våre kvaliteter. Vi har nær relasjon til våre kunder, mange er på fornavn hos kundesenteret. Næringskundene er alt fra; entreprenører og transportvirksomhet, landbruk og industri, til Forsvaret og offentlig sektor. Vi handler produkter av anerkjente produsenter som ESSO og Eco1, med flere. Vi er opptatt av rask håndtering via vårt hyggelige kundesenter i Hokksund.

Kan vår løsning gjøre hverdagen litt enklere for din bedrift?

Ta en prat med en av disse hyggelige karene:

Terje Bjørnstad, tlf 99568509, epost: tb@drivenergi.no
Svein Gulliksrud, tlf 91519735, epost: sg@drivenergi.no
Roar Nordberg, tlf 91552266, epost: rn@drivenergi.no