Vi ønsker alle våre kunder, og alle som ferdes på veien, en trygg og god jul!

Det var en gang en nisse….

Julenissen var på vei gjennom Nordpolens vakre landskap og tenkte: «Nå når vi har blitt 8 milliarder mennesker på jorden, må det flere kjøretøy og hjelpere til for å frakte julegavene ut til store og små. Hvordan skal jeg få det til?»

Julenissen virket bekymret over den store jobben som skulle være ferdig til jul.

Med ett dukket en tankbil opp i det fjerne. Nissen lurte fælt: «Hva er dette, mon tro?». Tankbilen manøvrerte stødig gjennom det isete landskapet, tutet fornøyelig og stanset rett foran nissen. En skjeggete kar stakk hodet ut og ropte: «Er’re her det er jul? Vi tenkte du trengte litt hjelp med julegavene i år. Borti her står 20 biler som denne og venter for å hjelpe deg! Vi har fornybart drivstoff på tanken og stor plass til julegaver på taket. Og vi er vant med å frakte dit folk trenger det.»

Julenissen visste ikke hva han skulle si….han fikk en tåre i øyekroken og lo som nissen ofte gjør, et trillende, bassbefengt; «HO, HO, HO! Ja, tusen takk –  jeg vil gjerne ha hjelp. Men på en betingelse. Jeg vil kjøre tankbilen, så får du ta sleden!»

Og slik ble selveste Julenissen tankbilsjåfør. DRIV-folka ble julenisser. Og de DRIV’er fortsatt på…
Dersom du lytter godt i en mørk førjulskveld kan det hende du hører lyder i det fjerne, av en tutende slede og en klingende tankbil 🙂

Goooood jul!