Om DRIV energi

Næringslivet skal få utvikle seg trygt, også utenfor de store byene, så folk kan fortsette å bo og jobbe der de ønsker. Vi mener dette forutsetter like muligheter for tilgang på energigivende råvarer. «Drivstoff der du er» er vårt løfte om å gjøre drivstoff tilgjengelig. Derfor finnes de fleste av våre stasjoner i distriktene, der folk bor og ferdes.

Hver eneste dag jobber alle i DRIV energi for at du som kunde skal få den hjelpen du trenger, når du trenger det. På kundesenteret vårt i Hokksund sitter Siv, Annie, Daniel, Christina og Liv klare til å hjelpe deg.

Vi leverer drivstoff, smøremidler og biofyringsolje til både privatmarkedet, landbruket, storindustri, Forsvaret og offentlig sektor.

Våre sjåfører har god lokalkjennskap i distriktene, og ikke bli overrasket om de husker deg med fornavn.

Som en liten, men betydelig, norsk aktør i et stort marked, er det spesielt verdiene våre – rettesnorene – som gjør oss konkurransedyktige. Våre verdier er avtalefasthet, gjennomføringsevne, respektfulle, entusiastiske og endringsvillige.

Vårt stasjonsnettverk består nå av 70 selvbetjente drivstoffstasjoner sentralt på Østlandet og i Midt-Norge. Drivstoffstasjonene er for alle – yrkessjåfører og privatkunder.

Vi er selvsagt også sertifiserte i henhold til ISO 9001 og ISO 14001. Her kan du lese mer om hva dette betyr for deg som kunde.