DRIVSTOFF DER DU ER!

Vi er stolte over å kunne tilby snart 70 selvbetjente drivstoffstasjoner rundt i distriktene – med drivstoff til vennlige priser. Som en liten, norsk utfordrer til de store kjedene, ser vi kanskje litt annerledes ut enn den tradisjonelle bensinstasjonen. Men tvil ikke – våre stasjoner er for alle – privatkunder og yrkessjåfører!

Hvorfor tanke hos DRIV?
– Jevnt gode priser 
– Tilgjengelig i distriktene
– Lokalfremmende samarbeid 
– Personlig kundeservice, vi er tilgjengelige
– Kundekort med ekstra rabatt privat/bedrift, eller bruk bankkort

DRIV energi har snart 70 stasjoner på Østlandet, i Midt-Norge og i Vestland fylke. Kundekortet kan i tillegg benyttes ved rundt 50 stasjoner hos Jæren/Agder Olje på Sør- og Vestlandet. Vi tilbyr flere bedriftsanlegg som ligger mer industrinært – her kan alle kunder bruke sitt kundekort, også privatkunder.

Vennlig pris
DRIV er det trygge alternativet på pris. Vi holder et jevnt prisnivå og unngår å «hoppe» opp og ned 3-4 kroner slik som våre konkurrenter. Siden vi ikke følger priskonkurransen, vil vi være billigst 4 av 7 dager i uka. Kunder får alltid rabatt på pumpeprisen ved bruk av kundekort.
DRIV dukker stadig opp med en pumpe nær deg. Vi har «renovert» flere av våre tanker og automater, med mulighet for kontaktløs betaling, flere steder tilbys miljøstoffet; AdBlue, og flere pumper får 95 blyfri. Noen steder har vi også tilbud om fornybar biodiesel (HVO) fra pumpe. Arbeidet foregår kontinuerlig. Vi ønsker å være det enkle og trygge alternativet i distriktene – å tilby drivstoff der du er!

Så har vi et suverent kundesenter i Hokksund, som yter personlig og hyggelig service til alle kunder innenfor 07:30-16:00 på hverdager: tlf 32759080. Du kan ellers nå oss via en vakttelefon, eller henvende deg via nettsiden (fane:Kundesenter) og via Facebook/Messenger; @drivenergi

Følg med oss! Vi DRIVER på!