DRIVSTOFF DER DU ER!

Vi er stolte over å kunne tilby 65 selvbetjente drivstoffstasjoner rundt i distriktene – med drivstoff til forutsigbare priser. Som en liten, norsk utfordrer til de store kjedene, ser vi kanskje litt annerledes ut enn den tradisjonelle bensinstasjonen. Men våre stasjoner er for alle – privatkunder og yrkessjåfører!
Se vår veileder i toppen av siden for å finne en stasjon nær deg. 

Hvorfor tanke hos DRIV?
– Jevnt gode priser 
– Tilgjengelig i distriktene
– Lokalfremmende samarbeid 
– Personlig kundeservice
– Kundekort med ekstra rabatt privat/bedrift

DRIV energi har idag cirka 65 stasjoner på Østlandet og i Midt-Norge. Kundekort kan i tillegg benyttes ved rundt 50 stasjoner hos Jæren/Agder Olje på Sør- og Vestlandet. Vi tilbyr også bedriftsanlegg som ligger mer industrinært – her kan alle kunder bruke sitt kundekort, også private.

Jevne priser
DRIV er det trygge alternativet på pris. Vi holder et jevnt prisnivå og unngår å «hoppe» opp og ned 2-3 kroner slik som våre konkurrenter. Siden vi ikke følger priskonkurransen, vil vi være billigst 4 av 7 dager i uka. Samtidig får man rabatt på pumpeprisen ved bruk av kundekort.
Vi dukker stadig opp med en pumpe nær deg. Vi har «renovert» flere av våre tanker og automater, med bankkortterminal, flere AdBlue-punkter og flere pumper med 95 blyfri. Noen steder har vi også tilbud om syntetisk biodiesel (HVO) fra pumpe. Arbeidet foregår kontinuerlig. Vi ønsker å være det enkle og trygge alternativet – uten prisstress!

Så har vi et suverent kundesenter i Hokksund, som yter personlig og hyggelig service til alle bedrifts- og privatkunder innenfor 07:30-16:00 på hverdager: tlf 32759080. Du kan ellers nå oss via en vakttelefon, eller henvende deg via nettsiden (fane:Kundesenter) og via Facebook (@drivenergi).

Følg med oss! Vi DRIVER på!