Ansattprofil

Møt Christina Karlsson

Jammen er vi glade for at Christinas vikariat på ett år ble til fast jobb! Ringer du inn til kundesenteret vårt, er det godt mulig du blir mottatt av hennes muntre stemme og svenske ordlyd.

– Jeg traff en norsk mann som jeg giftet meg med og flyttet hit til Norge. Jeg søkte jobb via bemanningsbyrå og fikk først ett års vikariat hos Olje- og energisenteret, som det het den gangen. Det ble til fast jobb, forteller Christina.

Kokken som kan kjøre truck

Christina kommer opprinnelig fra Sverige og hadde en spennende og variert bakgrunn med seg da hun begynte som vikar hos oss tilbake i 2011.

– Jeg er utdannet kokk og har jobbet på restaurant, både som kokk og servitør. Etter et par stressende år i restaurantbransjen kjente jeg det var på tide å gjøre noe helt annet, og fikk da jobb på Volvo Cars. Der var jeg i 15 år og jobbet både på lager som truckfører og innen HR med rekruttering av sesongarbeidere og som teamleder, forteller Christina.

Christina begynte hos DRIV den gangen det fortsatt het Olje- og Energisenteret. Det som skulle være et vikariat på 12 måneder, ble til fast jobb som hun nå har hatt i 12 år.

— Hva er det med DRIV som gjør at du har blitt værende her?

— Jeg har alltid vært nysgjerrig og hatt lyst til å lære nye ting. Hos DRIV får jeg være med på en reise i en spennende bransje der det skjer mye hele tiden. Jeg føler meg aldri utlært og lærer hele tiden noe nytt. I tillegg gir kundekontakten meg så mye positiv energi. Dessuten har vi et arbeidsmiljø som er helt fantastisk, forteller Christina og ler da hun legger til:

– Det har gjort at jeg blir værende, og iblant føler jeg meg egoistisk som ikke overlater plassen min til noen andre!

Trives ute på greenen

Christinas store lidenskap er golf! Når hun ikke sitter travelt opptatt med å  besvare henvendelser på kundesenteret, er hun stort sett å finne ut på greenen.

– På sommeren spiller jeg mye golf. Det å komme ut der etter en dag på jobben gjør at jeg kan lade batteriene og få ny energi, forteller hun.

Hjemlandet Sverige er heller aldri langt unna.

– I helgene reiser jeg ofte sammen med mannen min og vår firbeinte venn hjem til Sverige, hvor vi har et hus. Her får jeg virkelig pleid sjelen min.

Hva med fremtiden?

Kundesenteret hos DRIV energi er stasjonert på Loesmoen i Hokksund. Her har Christina planer om å fortsette og jobbe, også i årene som kommer.

– Så lenge jeg kan være del av en dynamisk arbeidsplass hvor jeg hele tiden kan utvikle meg, og være en del av utviklingen, da er sjansen stor for at jeg blir hos DRIV helt til pensjonisttilværelsen banker på døra. Å tenke nytt og grønt med DRIV har vært, og er fortsatt, en spennende reiser som jeg aldri ville vært foruten, avslutter Christina.