Ansattprofil

Møt Daniel Aune

Et nytt fjes har dukket opp på kundesenteret vårt i Hokksund! Daniel var på plass i september, og har allerede kommet godt inn i oppgavene og blitt en viktig del av miljøet her hos oss.

Flaks for oss var det et tips fra NAV som gjorde at Daniel banket på døra til DRIV energi.

Klimaflyktning fra Tromsø

Vi velger å tro det var de milde vintrene og varme sommerdagene som brakte han hit til Østlandets metropol – Hokksund.

– Jeg er en klimaflyktning fra Tromsø som har bodd i Eikerbygdene de siste 10 årene sammen med en fantastisk samboer og 2 små døtre, og trives veldig godt i disse litt sydlige og eksotiske strøk.

Daniel har en stor interesse for sport, og fotball spesielt. Da er det Liverpool som gjelder, men han er heller ikke fremmed for en Tromsø-kamp når det spilles i nærområdet.

— På de månedene du har vært hos oss, hva syns du er det beste med DRIV?

— De ansatte og måten man blir inkludert og sett. Arbeidsmiljøet er også noe jeg ønsker å skryte av. Jeg er veldig stolt over arbeidsplassen min.

Fokus på bærekraftig utvikling

Fra tidligere har Daniel over 10 års erfaring fra dagligvare- og retailbransjen som ansatt og leder, og har god erfaring med mennesker og service.

– DRIV sitt fokus på bærekraft og samfunnsansvar syns jeg personlig er både bra og veldig spennende. Her ønsker jeg å øke egen kompetanse slik at jeg kan være med å påvirke utviklingen til selskapet og for våre produkter.

På spørsmålet om hvilke tanker Daniel har for fremtiden, har han til vår glede et klart og tydelig svar:

– Her ser jeg for meg å jobbe i mange år fremover.