Ansattprofil

Møt Lars Magne Holst

Akkurat da DRIV energi søkte etter en ny selger til vårt team, begynte Lars Magne å ønske seg en jobb nærmere hjemmet sitt. Tilfeldig eller ei? Nå har vi hatt gleden av å ha den erfarne selgeren med oss i fire måneder. Bli bedre kjent med Lars Magne!

Lars Magne er oppvokst på Loesmoen, et steinkast unna DRIV sine lokaler.

Jobben dukket opp på akkurat rett tidspunkt

Lars Magne hadde sin første arbeidsdag hos oss 1. februar 2024. Han jobber som selger, skal ivareta eksisterende kunder og jobbe med å få nye kunder inn.

Men hvordan endte du egentlig opp hos oss i DRIV, Lars Magne?

– Etter å ha pendlet til og fra jobb i mange år begynte tanken på å finne noe nærmere å melde seg. Så fikk jeg helt tilfeldig se at DRIV søkte etter en selger. Jeg tenkte: hvorfor ikke søke? forteller den blide eikerværingen.

Og som du sikkert skjønner, det ble en match! Nå har Lars Magne knapt tid til å drikke en kaffekopp i bilen før han er fremme på jobb.

Bakgrunn fra transport og salg

Lars Magne har jobbet i transportbransjen i nesten 20 år.

– Jeg begynte som sjåfør på slutten av 90-tallet, og deretter har jeg jobbet som befrakter og megler i noen år. De siste 12 årene har jeg jobbet med salg, forteller han.

Nå håper han på mange gode år her i DRIV.

– Det beste med DRIV er helt klart kollegaene mine

Vi spurte Lars Magne hva han liker best med å jobbe i DRIV. Det er nemlig mye mer enn den korte arbeidsveien som har vist seg å være bra. Han trenger ikke lang betenkningstid før svaret kommer med et stort smil:

– Det beste med DRIV er helt klart kollegaene mine, og måten jeg har blitt tatt imot som nyansatt, sier han.

– I tillegg er det stor takhøyde, både i form av at det er mye humor på arbeidsplassen, og ikke minst at det er lov å feile.

Lars Magne trekker også fram DRIVfondet som noe positivt.

– Det at arbeidsplassen min har et eget fond som deler ut penger til ulike organisasjoner hvert år synes jeg er veldig fint, og det sier mye om bedriften.

Og hva med fritiden, Lars Magne?

Lars Magne er gift og har to barn, sønn på 21 år og datter på 12 år. Han er oppvokst på Loesmoen, ikke langt fra DRIV, og bor nå på Ormåsen i Vestfossen.

Han er ivrig fotballsupporter, og det er spesielt ett lag som står hans hjerte nærmest – Mjøndalen.

– I tillegg til å følge Mjøndalen Fotball, bruker vi mye av sommeren på campingen, avslutter Lars Magne.