Ansattprofil

Møt Ole Gunner Kjos

Fusjonen med Bjørkes Kjemi har ikke bare gitt oss en bredere og mer miljøvennlig produktportefølje, den har også gitt oss flere, spennende kollegaer med ny kunnskap og friske perspektiver! Blant disse er altmuligmannen og praktikeren Ole Gunner.

Hos Ole Gunner sitter smilet løst og han er aldri fremmed for å slå av en prat.

En praktiker av rang

Ole Gunner trives best når han kan farte rundt på forskjellige serviceoppdrag, møte kundene og hjelpe de med utfordringene som har oppstått, og finne gode løsninger sammen. En del av dagen går også med på oppfølging av kundemassen til tidligere Bjørkes Kjemi.

– Jeg er ikke en av de som kunne brukt hele dagen bak en pult eller foran en skjerm – her må hendene settes i sving.

Og nevenyttig er noe Ole Gunner har vært også før han begynte som servicetekniker hos DRIV energi. Fra tidligere har han jobbet som både motorsykkelrepratør, i parkeringsbransjen på Gardermoen, som snekker,  montør av reklame og skilt, og med hydraulikkstyring.

Også på fritiden er det fysiske aktiviteter som interesserer tobarnsfaren mest. I tillegg til å være en aktiv hundeeier, jeger og fisker, bruker han ski og sykkel for å prøve (sitat) å holde formen oppe.

Stor takhøyde

— Hva syns du er det beste med DRIV, og hva er dine tanker for fremtiden?

— Det er stor takhøyde og trivelige folk. Så syns jeg vi går en spennende fremtid i møte rundt kjemi-satsing i DRIV og vekst i flere deler av landet.