Ansattprofil

Møt Terje Bjørnstad

I overgangen fra fossilt brensel til fornybart drivstoff, er Terje mannen du vil ha med på laget! Med over 35 års erfaring fra salg av oljeprodukter til ulike bransjer og sektorer, er det få som kjenner kundens behov bedre.

Terje har i alle år jobbet innenfor oljebransjen med salg av oljeprodukter til kunder i Norge. Siden 1. juni 2014 har han vært ansatt i DRIV energi som salgssjef for stasjonsnett og bulk. I 2023 blir han også stasjonsmarked ansvarlig for DRIV-nettet.

En kløpper på merverdi

Terje er av den sjeldne sorten. Med sin gode gjennomførings- og forhandlerevne, er han en stødig ressurs for våre kunder.  Terje vet hva som er viktig i samarbeidet for å skape merverdi hos kunden. Han trives i stadige endringsprosesser på jobb, men fritiden bruker han gjerne på turer i skog og mark sammen med sin 12 år gamle sønn.

— Hvordan har det seg at du endte opp hos DRIV energi?

— For å ta det hele fra starten; etter militærtjenesten begynte jeg som kontormedarbeider hos BP Norge med håndtering av ordremottak, lagerregnskap, salg, kampanjekjøring og transportplanlegger. Etter det gikk veien videre til OK / Preem Petroleum Norge hvor jeg, gjennom daglig kontakt med kunder, fikk solid erfaring med deres situasjoner og behov for fyringsolje og diesel.

Etter en periode med økende ansvar som salgssjef i Esso, og etter 15 år som Account Manager hos Shell med store kundekontoer og flere oljeforhandlere, dukket det opp en mulighet for å jobbe mer lokalt. Slik havnet jeg hos DRIV energi.

Det handler om laget

Spesielt kollegaene og arbeidsmiljøet vil Terje trekke frem som viktige grunner til hvorfor han har blitt værende hos samme arbeidsgiver i over åtte år.

– Vi er et bra lag som samarbeider godt, noe som gir oss den nødvendig driven til å utvikle selskapet til en betydelig leverandør i Distrikts-Norge.

– Personlig er jeg er stolt over å få bidra til at vi stadig etablerer nye drivstoffstasjoner som dekker behovet for næringsliv og folk. Jeg synes at det er moro å jobbe med anbud – ikke minst når vi vinner dem – og gjøre avtaler med industri og transportselskaper.

Engasjert i en bærekraftig utvikling

Og når det kommer til utviklingen er det mye som skjer på flere områder. Sammen med samtlige av oss deler Terje et engasjement for en fremtidsrettet og bærekraftig utvikling i energibransjen, og trives i den pågående prosessen med overgangen til mer miljøvennlige produkter.

– Hvilke tanker har du for fremtiden, Terje?

– Trivsel og spennende oppgaver fremover relatert til stasjonsnettet, markedsaktivitetene, kortkunder og utviklingen til både bransjen generelt og hos oss spesielt, gjør at jeg blir værende hos DRIV energi en god stund til.