GRATIS Å EIE OG BILLIG Å BRUKE

Det er kostnadsfritt å benytte vårt drivstoffkort. Det er ingen Mastercard del, det gjelder kun for drivstoffkjøp. Det koster ingenting å skaffe kortet, det er heller ingen gebyrer eller krav til minstekjøp.

GOD RABATT PÅ DRIVSTOFF

Vi har konkurransedyktige priser på pumpene til enhver tid. Vi holder jevne priser, uten hopp og sprett:-). Slik er vi et stressfritt og trygt alternativ.
Bedrifter kan få skreddersydd rabattavtale på listepris, ut ifra volum.
Privatkunder får fast rabatt på 40 øre per liter av pumpeprisen der du tanker. 

FAST FAKTURA EN GANG PER MÅNED

Det er enkelt å benytte vårt drivstoffkort. Du tanker når du trenger og mottar faktura en gang per måned som privatkunde.For bedrifter sendes faktura hver 14.dag.

HVOR KAN KORTET BRUKES?

Tank ved en av våre 65 DRIV-stasjoner på Østlandet, i Midt-Norge og Vestland.
Du kan også bruke kundekortet ved Jæren/Agder Olje drivstoffstasjoner, til samme avtale.

VI STØTTER DET LOKALE ENGASJEMENT!

Våre stasjoner finnes ute i distriktene. Vi gjør drivstoff tilgjengelig lokalt der folk bor og ferdes, og der næringsutviklingen trenger det. DRIVfondet tildeler midler hvert kvartal. Se mer info HER 

Norsk Motor Klubb har 50 øre og Norsk Bobil og Caravan Club har 45 øre rabatt på private kundekort, og cashbackavtale på 10 øre per liter til klubbene. Husk å sette medlemsnummeret i referansefeltet i din søknad for å få denne rabatten (kun privatkort)

Søk om drivstoffkort !

Klikk på ett av valgene under, så får du opp digitalt søknadsskjema for nye kunder. Vi forbeholder oss retten til å kredittsjekke alle søknader. 
Er du allerede kunde og ønsker flere kort, eller trenger bistand til annen korthåndtering, send en epost til : post@drivenergi.no